Корисні рецепти

Картопля, запечена з печерицями

Інгредієнти на 3 порцiї:20 хвилин
картопля
6 шт.
вершкове масло
70 г
печериці/гливи
100 г
цибуля
50 г
зубок часнику
1 шт.
сіль, перець
за смаком
розмарин
використання в рецепті вершкового масла залишається на ваш розсуд

Приготування:

1. Картоплю розрізати вздовж на дві частини. Кожну частину нарізати ще впоперек. Розтопити в каструльці вершкове масло. Викласти картоплю у форму на пергамент, рясно змастити розтопленим вершковим маслом. Додати сіль, перець, розмарин. Зубок часнику розчавити плоскою частиною ножа й покласти до картоплі. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.

2. Гриби помити, нарізати великими шматками.

3. Цибулю нарізати дуже дрібно та обсмажити на вершковому маслі впродовж декількох хвилин, додати печериці й перемішати, смажити кілька хвилин.

4. Посипати картоплю тушкованими грибами й довести страву до готовності в духовці.