Корисні рецепти

Філе хека на подушці з кускусу та овочів

Інгредієнти на 1 порцiю:20 хвилин
філе хека (1 шт.)
200 г
кускус
30 г
томат чері
2 шт
половина невеликої червоної цибулини
половина лимона
щіпка плодів фенхелю
оливкова або соняшникова олія
1-2 ст. л.
сіль, перець
за смаком

Приготування:

1. Запарити кускус окропом у невеликій мисці й дати йому настоятися 5 хвилин під кришкою.

2. У цей час на пательні обсмажити тонко нашатковану цибулю й нарізані великими шматками томати на оливковій або соняшниковій олії. Додати сіль і перець, плоди фенхелю, сік чверті лимона. Потім викласти на пательню кускус, добре перемішати й зняти з вогню.

3. Філе хека трохи підсолити. На пергамент викласти кускус із овочами, зверху викласти рибу, загорнути в конверт і перев’язати з двох боків кулінарною ниткою. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

4. Обережно розкрити конверт і подавати на тарілці, поливши рибу соком чверті лимона.