Чизкейк з вівсяним печивом
Інгредієнти на 4 порцiї:20 хвилин
вівсяне печиво
250 г
вершкове масло
100 г
домашній сир
300 г
цукор
100 г
ванільний цукор
1 ст. л.
яйця
4 шт.
Приготування:
1. Вівсяне печиво перемолоти в блендері в дрібну крихту. Додати розтоплене вершкове масло й добре перемішати до одержання однорідної маси.
2. Викласти масу на дно порційних силіконових форм і поставити в холодильник на 30 хвилин.
3. Сир протерти крізь сито, додати яйця, цукор, ванільний цукор і перемішати міксером до одержання однорідної маси.
4. Викласти суміш на основу з печива і поставити в розігріту до 160 градусів духовку на 45-50 хвилин. Вимкнути духовку й відкрити її дверцята. Дати готовому десерту охолонути в духовці до кімнатної температури, а потім поставити в холодильник на ніч. Подавати з тертим шоколадом.